Кухня Шарлотта СМ

Кухня «Шарлотта» включає такі елементи як кухонний стіл 2 типів, барну стійку та стіл приставний. А для того щоб Ваша кухня мала завершений вигляд, ми додали верхні та нижні декоративні торцеві панелі. З метою удосконалення було додано нові декоративні варіанти фасадів до нижніх та верхніх елементів. Тепер кожен обирає свою кухню!

Кухня – це найважливіше місце в кожному домі, тому вона повинна бути функціональною, зручною і пристосованою до потреб і стилю життя кожного з членів Вашої сім'ї. Кухня Шарлотта дає можливість Вам створити омріяну кухню саме такою, якою Ви хочете її бачити. Великий асортимент корпусів , який включає в себе як стандартні елементи, так і нестандартні, що робить можливим обмеблювати кухню будь-якої площі та розміру. Завдяки фасадам , котрі виготовляються із ДСП у п'яти деревоподібних декорах, шести сучасних яскравих кольорах, а також набуваючому популярності декорі ательє світлий (бетон), котрі вдало комбінуються один з одним, стало можливим втілити в життя найсміливіші Ваші дизайнерські рішення. Ми використовуємо тільки якісну і надійну фурнітуру та комплектуючі, що продовжить термін експлуатації кухні на роки. Окрім цього у кухню Шарлотта увійшли такі елементи як пенали, барна стійка, стіл приставний та стіл кухонний, що значно розширяє функціональні можливості Вашої кухні.

Білий та кольорові декори використовуються для виготовлення фасадів верхніх елементів, фасадів типу А та В для пеналів , а також цоколів, усіх відкритих елементів та декоративної вставки для кухонного стола. Білий – універсальний декор. З даного декору виготовляються корпуси , всі види фасадів, відкриті елементи кухні та цоколі.

Дані декори використовуються для виготовлення фасадів нижніх елементів , фасадів пеналів , а також стільниць, декоративних торцевих панелей, кухонного стола, стола приставного та барної стійки.

Плінтус виконує маскувальну функцію, приховуючи стик між стільницею і стінкою. Продається окремо.

Цоколі комплектуються силіконовим профілем, що запобігає попаданню вологи і бруду під нього.

У кухні «Шарлотта» ми використали нові декори, створивши цікаві та оригінальні комбінації. Кутові закінчення, 20В, 20Н виготовляються в кольорах фасадів верхніх тумб. Цоколі можуть бути підібрані у будь-якому кольорі із запропонованих для фасадів верхніх тумб. Окрім широкого вибору запропонованих стільниць, тепер з'явилася можливість обрати стільницю в колір фасадів нижніх тумб. Стільниці та кухонні плінтуси комплектуються та продаються окремо.

Фасад нижній – Дуб крафт сірий, дуб крафт білий, Дуб крафт золотий, білий, ательє світле, дуб сонома, дуб велінгтон.
Фасад верх – білий, сірий графіт, латте, жовтий, лайм, індіго.

У кухні «Шарлотта» було додано багато елементів, котрі допоможуть максимально раціонально використати площу приміщення, зробити кухню затишнішою. Стіл приставний – один із елементів, який стрімко увійшов у сучасний інтер'єр, оскільки гармонійно доповнює загальний вигляд кухні, і водночас не займає багато простору, як звичайний кухонний стіл. Додали також барну стійку та кухонний стіл. Верхні і нижні торцеві декоративні панелі, створять завершений вигляд Вашої кухні.

Фурнітура. Кухня Шарлотта укомплектована якісною та надійною фурнітурою. Безвідмовна дія петель та напрямних, зручність і елегантність ручок – це саме ті деталі, що роблять дану кухню функціональною та стильною. Широкий вибір елементів, кольорів фасадів, в доповненні з якісною фурнітурою та можливістю додаткового підсвічування, саме те, що допоможе Вам облаштувати максимальний комфорт і зручність на Вашій кухні.

Білі фасади. Це одне з самих цікавих і сміливих рішень для інтер'єру кухні. Даний інтер'єр має свої переваги. Білий колір створює відчуття просторності, солідності та добротності, комбінується з іншими яскравими та пастельними кольорами в інтер'єрі, завжди виглядає свіжо, елегантно і стильно. Для тих, хто віддає перевагу яскравим, свіжим та сучасним рішенням у створенні дизайну кухні, було надано можливість комбінувати білі та кольорові декори.
Вас може зацікавити:
Made on
Tilda