Вітальня Орегон СМ

495,00
грн
Свіжі кольори, вдосконалений зовнішній вигляд, використані новітні технології, модний дизайн і мобільність основні і переважні плюси даної системи. Виконана в елегантному і лаконічному дизайні, може використовуватися для створення комфортного і затишного оточення. Основною ідеєю є створення класичного і водночас сучасного інтер'єру.
Вітальня Орегон має корпус ДСП, фасади – МДФ

Якщо Ви хочете створити сучасний і стильний інтер'єр у Вашій спальні,
тоді зверніть увагу на комплект спальні «Орегон». Скандинавський стиль, в якому виконана дана меблі – це та ж класика, яка ніколи не виходить з моди і завжди залишається на піку популярності. Незаперечною перевагою комплекту «Орегон» є його модульність і практичність, завдяки чому Ви зможете облаштувати Вашу спальню в єдиному стилі.

Діапазон модулів дозволить створити легкий і ненав'язливий інтер'єр у Вашій спальні. Всі елементи гармонійно поєднуються один з одним, тому, комбінуючи шафи, комоди і інші частини серії Ви зможете створити цікаві меблеві композиції. Таким чином, комплект «Орегон» припаде до душі не тільки за рахунок свого привабливого зовнішнього вигляду, але і за рахунок своїх функціональних можливостей.
Вас може зацікавити:
Made on
Tilda